REIZEN MET KINDEREN

Samen de wijde wereld in

 

Bij Journeys weten we wat het is te reizen met (kleine) kinderen.
Het zijn gegarandeerd onvergetelijke avonturen, samen op stap, de wijde wereld in.

Een verre reis met kinderen is verrijkend voor zowel de kinderen als de ouders, het opent deuren en het laat je de wereld anders zien. Het toont de kinderen dat het niet overal zo is als hier, het prikkelt hun zintuigen en hun nieuwsgierigheid, het verruimt hun wereld! De ontmoetingen zijn anders, vaak onverwacht, en zorgen voor blijvende herinneringen.

U vindt alvast enkele voorbeeldreizen bij ‘reizen op maat‘, zoals bijvoorbeeld ‘Indonesië met kinderen‘, en ‘Costa Rica met kinderen‘.

Verre reis met kinderen

 

Een verre reis met kinderen vraagt een iets andere aanpak. Het reistempo verlaagt, de accommodaties en de activiteiten worden aangepast aan de interesses van het hele gezin.

Voor een gezinsreis gaan we telkens op zoek naar rustig gelegen, kindvriendelijke hotels, mèt zwembad uiteraard. De bezoeken en verplaatsingen worden voornamelijk in de voormiddag gepland, zodat de namiddag vrij te besteden is, bijvoorbeeld in en rond het zwembad, aan het strand, of, afhankelijk van de leeftijd van de kinderen, via een aangepaste uitstap.

Hebt u concrete reisplannen, of wordt u graag door ons geïnspireerd, neem dan snel contact op. We bekijken samen de mogelijkheden voor ùw gezin, en geven je de beste tips voor het reizen met kinderen.