WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer positieve ervaring: wij voelden ons onzeker over het zelf organiseren van een reis naar Japan, maar nu hadden wij een stevige houvast en verloren minder tijd om alles uit te zoeken.

Dhr. en Mevr. V-C, Kalken
Japan, reis op maat, April 2019

 

We hebben IJsland ontdekt op enkele dagen tijd. Het was een goed en logisch ineengestoken programma. Heel veel gezien op korte tijd. Stijn hield rekening met onze wensen en budget, en paste de reis zo aan. Je voelt je niet de zoveelste klant in rij, maar de benadering is echt persoonlijk. De service was van begin tot einde tip top in orde. Reisplan goed en duidelijk uitgeschreven.

Mevr. Dorme, Kortrijk
IJsland, maart 2019

Japan eetstalletje op straat
jsland paardjes -reis op maat - maart 2019 Paarden onderweg langs zuidkust IJsland

Voor mij was het zo perfect omdat alles in ons reisschema die opgemaakt was door Journeys in samenspraak met ons zo mooi aansloot. Niks moesten wij zoeken, het liep zo makkelijk. Dank zij Journeys heb ik het mooie IJsland ontdekt met al zijn aspecten! Dank je !!!!!!

Mevr. Vandersaenen, Kortrijk
IJsland, reis op maat

 

Een rustgevende manier om op reis te gaan zodat ik me volledig kon toespitsen op de uitstappen te organiseren en vooral genieten!

Mevr K. V., Rekkem
La Gomera/Tenerife, met vriendin

 

Alles netjes geregeld: geen zorgen, geen stress! Het gebruik van de ‘App’ was top! Hebben we veel gebruikt tijdens onze uitstap.

Mevr W. D., Beernem
Citytrip Londen

We hebben een heel positieve reiservaring met Journeys. De reis was volledig op onze maat, we hebben heel verschillende aspecten van Bali gezien en onze eerste verre reis met een kind verliep heel vlot. Een klein ongemak ter plaatse werd snel verholpen. We vinden het eveneens positief dat Journeys reizen organiseert vanuit een filosofie van verantwoord en ethisch toerisme. Kortom: wij raden Journeys aan!

Familie B-V, Beernem
Bali met kind van 6

 

Stijn heeft dat dik in orde geregeld, we bevelen Journeys zeer zeker aan!

Familie V-A, Brugge
Italië met 3 kinderen (1j, 8j en 10j)

Journeys Beernem recensie

Zeer positief! De slogan reizen op maat klopt helemaal. Er werd rekening gehouden met onze wensen en ons budget. Zo werd ons reisplan in overleg omgezet in een haalbare reis, afgestemd op ons gezin. We kunnen terugblikken op een prachtige en unieke ervaring.

Familie D-V, Beernem
Argentinië met twee kinderen (5j en 9j)

 

Fantastische 4 dagen gehad ! Mohammed was een ervaren goeie gids en de reis voldeed volledig aan onze verwachtingen. Het was erg ‘basic’, maar dat was hetgene dat we wilden.

Dhr en mevr V, Sint-Andries – Brugge
Trekking met privégids Anti-Atlas Marokko

Zeer positief is het geringe aantal deelnemers, zodat we eigenlijk bijna een privéreis kregen met een uitstekende en bevlogen reisleider. Dit avontuur wou ik al lang eens meemaken en als zodanig was ik al voorbereid op minder aangename momenten, die er eigenlijk zelden waren.
Top organisatie! Als het altijd zo is, wil ik nog wel met Journeys meegaan!

Dhr en mevr D, Brugge
Begeleide rondreis Trans Siberië Express

 

Tot in de puntjes AF! De suggesties in het boekje zijn superhandig! Geen onnodig zoekwerk meer 🙂 We hadden te weinig tijd om alles te bezoeken.

Familie Claerhout-Debergh, Beernem
Portugal met twee kinderen (7j en 10j)

Journeys Beernem recensie
disney-assepoester

Met dank aan de goede organisatie hebben we een fantastische reis gehad in Amerika. Alles werd op maat uitgewerkt naar onze wensen, zodanig dat we ter plaatse weinig tot geen tijd verloren. Alles was goed georganiseerd, we moesten nergens nog iets zoeken of doen, mooi tot in de puntjes verzorgd, super 🙂

Moeder met zoon, Brugge
Rondreis Oostkust USA

 

Wij kunnen enkel positief zijn over onze reiservaring met Journeys. Reis was tot de kleinste puntjes geregeld en verliep ontzettend vlot en mede dankzij het familiale karakter van de organisatie zeker en vast een aanrader.

Familie’s D en Z, Beernem
Gran Canaria

Efficiënt gevulde dagen, zonder tijdverlies, dankzij super georganiseerd… zoals in Peking na rustperiode op de trein onmiddellijk naar de muur, eten onderweg,… Ook de achtdaagse door Mongolië was begin tot eind echt af!
Ook prijs/kwaliteit zeker top! Supergoeie begeleiding van begin tot einde met ervaren reisleider. Beheersing van de taal, heel betrokken met groep én het individu.
De sfeer in de groep, eigenlijk onbekenden voor elkaar, was ongelooflijk… geen bemerkingen, irritaties tov van elkaar was volgens mij buitengewoon, zeker voor zo’n lange periode.

Mevr. De Ruytter, Brugge
Begeleide rondreis Trans Siberië Express

 

Goede last-minute organisatie met leuke tips!

Dhr R, opa met kleindochter van 8j
Citytrip Oslo

recensies journeys gobi gids
Journeys Beernem recensie

JOURNEYS nam de tijd om onze wensen te beluisteren en deed er alles aan om af te stemmen op onze noden. We kregen een persoonlijke reisgids mee, wat een service! Dit bespaarde heel wat voorbereidingstijd. Samengevat: vlotte en correcte service met kennis van zaken!

Mevr. Keerman, Oostkamp
Rondreis Kroatië

 

Leuk, ongedwongen contact met veel flexibiliteit om aan de wensen van de klanten te voldoen! De privé chauffeur voor gans de reis ervaren wij als heel comfortabel!

Familie V-L, Hooglede
2 maanden Indonesië met twee kinderen (3j en 5j)