Een reis door de geschiedenis en natuurpracht van een fantastisch land!

Ontdek dit veelzijdige land in alle comfort

Vietnam heeft alles om zelfs de meest veeleisende reizigers te bekoren. In Noord-Vietnam vind je de etnische minderheden en de bergvolkeren, maar ook het sublieme Halong Bay en de hectische hoofdstad Hanoi. Ervaar de cultuur en de geschiedenis van dit fantastische volk in de gezellige koloniale steden Hoi An en Hue, gelegen aan de oevers van de Parfumrivier.

Ook voor watersportliefhebbers heeft Vietnam veel troeven, je vindt er perfecte duiklocaties, en ook al snorkelend ontdek je een prachtige onderwater wereld. Op het strand, onder een wuivende palm is het dan weer moeilijk om níet volledig tot rust te komen.

Ho Chi Minh City, het voormalige Saigon, is een echte metropool waar miljoenen brommertjes en riksja’s het ritme bepalen. Bezoek één van de uitstekende musea over de gruwelijke gevolgen van de Vietnam oorlog, maak een uitstap naar de Mekong Delta, of bezoek de Cuchi-tunnels. Neem ‘s avonds plaats bij één van de vele geïmproviseerde terrasjes, en sla de drukte gade met een lokaal biertje of een heerlijke Pho, de alomtegenwoordige noodle soep.

Een zeer afwisselende reis, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden!