NEW YORK, NEW YORK

Citytrip naar ‘The city that never sleeps’

Een reis naar New York vergeet je nooit meer. Deze wereldstad is indrukwekkend en overweldigend, toch heb je het gevoel dat je hier thuis bent als je over Fifth Avenue flaneert.
Het Vrijheidsbeeld, Empire State Building, Brooklyn Bridge, Central Park,… alles ligt op wandelafstand van je comfortabel centraal gelegen hotel in downtown Manhattan.

Voel de energie en laat je overdonderen door fantastisch New York!

Programma van dag tot dag

Dag 1-5

Ontdek ‘The big Apple’ volgens eigen interesses. Wij geven advies over het al dan niet aanschaffen van een New York City Pass, of over de vele thematische tours die aangeboden worden. Ook een Broadway show kan voor u geregeld worden, net als een luchthaventransfer of helikoptervlucht bijvoorbeeld. Alles is mogelijk in New York, wij helpen u graag!

Beste reistijd

New York is het ganse jaar door te bezoeken, zowel tijdens de winter als zomer, en alles daartussen. Voor de voordeligste vluchten naar New York, is het echter wel essentieel op het goede moment te reserveren. Neem dus snel contact op, en we bespreken samen de mogelijkheden.

Praktisch

Voor een reis naar de USA heb je een internationaal paspoort nodig, en een elektronisch inreistoelating, de zogenaamde ESTA. Dat moet online aangevraagd worden, en is twee jaar geldig. Kostprijs is ongeveer €12.