BOLIVIË, CHILI & PAASEILAND

Zoutvlaktes, hoge Andes en mysterieuze Moai

Deze avontuurlijke reis brengt ons naar het authentieke Bolivië, over de hoge Andes in het  noorden van Chili naar de Moai op het mysterieuze Paaseiland.
In steden als Potosi en Sucre in het zuiden van Bolivië, merk je het echte Zuid-Amerika. De in typische klederdracht gehulde vrouwen met bolhoed kleuren de straten, de sfeervolle pleinen tonen hun koloniaal verleden.
Het oogverblindende witte licht van de enorme zoutvlakte van Uyuni, brengt ons tot aan de grens met Chili. We rijden langs meren met flamingo’s, langs hoogvlaktes en geisers. Vanuit San Pedro de Atacama verkennen we de omliggende bijzonder ruige maar mooie natuur van de Atacama woestijn, de droogste plek op aarde.
Na een bezoek aan Santiago de Chili, de bruisende hoofdstad van Chili, vliegen we naar het ontiegelijk kleine, maar heel bijzondere Paaseiland. Rapa Nui, zoals de locals hun land noemen, is nauwelijks te zien midden in de immense Stille Oceaan. De eerste aanblik van één van de indrukwekkende beelden, Moai genaamd, vergeet je nooit! We bezoeken de verschillende sites met Moai, verspreid over het eiland, te midden van de natuur. Er is ook een mooie vulkaankrater te bezichtigen, en nooit is de kust ver van ons verwijderd. Gegarandeerd een onvergetelijke reis!

Programma van dag tot dag

Dag 1-16   

Programma, data en prijzen op aanvraag.